امضای تفاهمنامه همکاری میان هدایت کشتی و دانشگاه خارک
امضای تفاهمنامه همکاری میان هدایت کشتی و دانشگاه خارک؛ تفاهمنامه همکاریهای آموزشی میان شرکت هدایت کشتی خلیج فارس و دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و فنون دریایی خارک به امضاء رسید.
به گزارش روابطعمومی شرکت خدمات هدایت کشتی خلیج فارس، روز یکشنبه 20 خرداد 1403 مراسم امضای تفاهمنامه همکاریهای آموزشی میان شرکت هدایت کشتی و دانشگاه علوم و فنون دریایی خارک به ابتکار و پیگیری گروه رسانهای بندر و دریا در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد جزیره خارک برگزار شد.
در این مراسم که حسین صاحبی، مدیرعامل و محمدرضا قادری رئیس هیأت مدیره شرکت هدایت کشتی خلیج فارس، هوشنگ مظهری رییس دانشگاه خارگ، محمدعلیجاوید، معاون آموزشی و مجید موسوی عضو هیأت علمی دانشگاه، حسین خوشبخت مدیر مسئول نشریه بندر و دریا و تنی چند از اعضای هیأت علمی و اساتید دانشگاه حضور داشتند، تفاهمنامه به امضای مدیرعامل هدایت کشتی، رئیس هیأت مدیره هدایت کشتی و رییس دانشگاه خارگ رسید.
براساس این تفاهمنامه دوجانبه، مواردی همچون «استفاده از امکانات آموزشی شرکت برای برگزاری دورههای مورد نیاز دانشجویان کارورز»، «مساعدت در تأمین مدرسان تخصصی دریایی در رشته دریانوردی»، «مساعدت در تامین زیرساخت و تجهیزات ناوبری جهت استفاده در کارگاههای آموزشی دریایی»، «استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان دانشگاه جهت تأمین نیازهای ناوگان شرکت» و «بورسیه کردن تعدادی از دانشجویان ممتاز دریانوردی طبق نیازناوگان شرکت» ازجمله موضوعات و زمینههای همکاری مشترک میان شرکت هدایت کشتی خلیج فارس و دانشگاه علوم دریایی خارگ است.
مدیرعامل هدایت کشتی در حاشیه این مراسم به بندر و دریا گفت: هدایت کشتی بهعنوان یک شرکت فعال بخش خصوصی در حوزه خدمات دریایی در بنادر کشور براساس نیازهای تخصصی خود در زمینه تربیت و تأمین نیروی انسانی و در راستای ابلاغیه مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه اقتصاد دریامحور و تکالیفی که برعهده بخش خصوصی قرارگرفته، تصمیم گرفت تا با دانشگاه دریانوردی خارگ بهعنوان یک دانشگاه باسابقه و خوشنام در زمینه تربیت نیروی انسانی متخصص این حوزه، تفاهمنامه همکاری امضا کند.
حسین صاحبی با تأکید بر اینکه دانشگاه خارک یکی از دانشگاههای مطرح در زمینه تربیت نیروی انسانی علوم و فنون دریانوردی است، افزود: پس از مذاکرات ثمربخش با ریاست دانشگاه، خوشبختانه به نقطهنظرات مشترکی برای انجام همکاریهای دوسویه رسیدیم و این جمعبندی حاصل شد که یک تفاهمنامه دوجانبه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه برای همکاریهای درازمدت آمادهایم و مطمئنا برای رفع کمبودهای دانشگاه تلاش خواهیم کرد، اظهار داشت: براساس این تفاهمنامه، در زمینه بورسیه کردن دانشجویان، تأمین استاد، تامین تجهیزات آموزشی و رفاهی مورد نیاز دانشگاه، تهیه سیلابسهای درسی و آمادهسازی نیروهای متخصص مورد نیاز صنعت همکاری خواهیم کرد چراکه هر اندازه نیروهای توانمندتر و فرهیختهتری تربیت شوند شرکتها با مشکلات کمتری روبهرو خواهند شد.
به گفته صاحبی، چنین همکاریهایی باعث افزایش امیدواری دانشجویان برای آینده کاری و دلگرمی بیشتر ایشان برای درس خواندن خواهد شد و این بهترین فرصت برای هدایت کشتی جهت برقراری ارتباط میان صنعت و دانشگاه است.
در ادامه رییس هیأت مدیره هدایت کشتی نیز با بیان اینکه زیربنای توسعه دریامحور، توسعه منابع انسانی و تامین نیروی متخصص مورد نیاز است، گفت: در این ارتباط هدایت کشتی و دانشگاه باید باهم ارتباط تنگاتنگی داشته باشند تا دریانوردان و جوانانی که در حال تحصیل هستند بتوانند برای کارهای تخصصی روی شناورهای شرکت آماده شوند.
محمدرضا قادری اضافه کرد: تفاهمنامه با دانشگاه خارگ نیز در این راستا است که بتوانیم از تجربه اجرای استانداردهای مرتبط با کنوانسیونهای STCW روی شناورهای اقیانوسپیما استفاده کنیم چراکه هماکنون دریانوردان این شرکت روی بیش از 100 شناور در دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان فعالیت میکنند.
همچنین رییس دانشگاه علوم و فنون دریایی خارگ با ابراز خرسندی از اینکه مراحل آمادهسازی امضای این تفاهمنامه در کمتر یک ماه از سوی دانشگاه و شرکت هدایت کشتی خلیج فارس انجام شد، گفت: ما آمادهایم که کارهای مشترک را با قدرت آغاز کنیم و امیدواریم که منافع خوب و ماندگاری برای دانشگاه داشته باشد.
هوشنگ مظهری با یادآوری اینکه در سراسر دنیا، دانشگاههای دریانوردی از سوی دولت و شرکتهای دریایی حمایت میشوند و انتظار این است که شرکتهای دریایی داخلی نیز در کنار ما باشند، اضافه کرد: دانشگاه خارگ از سال 1367 کار خود را آغاز کرده و تاکنون فارغالتحصیلان این دانشگاه جذب شرکتهای بزرگ دریایی در داخل و خارج از کشور و سازمانهای مربوطه شده و همگی از مدیران خوشنام این حوزه هستند.
انتهای پیام/